fbpx

FOTOGRAFIJA DOGODKOV, PORTRETOV IN STORITEV PRILAGOJENA VAM

Fotografija je največkrat prvi vtis vaše vizualne podobe. Poskrbimo za kvalitetno in estetsko privlačne fotografije vas ali vašega izdelka. Naše fotografiranje vam doprinese k bolj profesionalnemu izgledu.

Kakovostna fotografija

Fotografija je ena ključnih lastnosti vašega podjetja ali osebne predstavitve. Z ustreznim fotografiranjem nadgradite svojo vizualno prezenco.

Dogodki

Fotografija organiziranega dogodka za vaš foto album ali predstavitev vašega podjetja na spletu.

Studijska fotografija

Studijska fotografija ali fotografija na platnu omogoča slikanje portretov ter vaših izdelkov.

Nepremičnine

Oddajate prostore, vendar nimate privlačnih fotografij? Želite prikazati vaš delovni prostor v najboljši luči? Za to poskrbimo mi.

Obdelava po meri

Fotografije uredimo po vaših željah. Izdelamo lahko tudi različne foto manipulacije, kot so brisanje in dodajanje elementov.

Sledite trendom

Vam ali vašemu podjetju omogočimo optimalno predstavitev po zadnjih trendih. Izrazite kvaliteto vaših izdelkov oziroma storitev z kvalitetno foto vsebino.

Profesionalen pristop

Konsistenca je ključ do uspeha. Omogočite vašim strankam preglednost nad vašimi ponudbami, saj bo s tem tudi uporabniška izkušnja bolj privlačna.

Galerija naših projektov

Mnenja naših strank

Oddaj povpraševanje

Želite takojšne informacije oziroma ne želite izpolniti obrazca? Pokličite fotografa na: 040 165 135 (Jaka)

Želite takojšne informacije oziroma ne želite izpolniti obrazca? Pokličite fotografa na: 040 165 135 (Jaka)

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistike pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš ali nastaviš v nastavitvah. V primeru da nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.

Hura, uspešno ste izpolnili obrazec!