fbpx

FOTOGRAFIJA DOGODKOV, PORTRETOV IN STORITEV PRILAGOJENA VAM

Fotografija je največkrat prvi vtis vaše vizualne podobe. Poskrbimo za kvalitetno in estetsko privlačne fotografije vas ali vašega izdelka. Naše fotografiranje vam doprinese k bolj profesionalnemu izgledu.

Kakovostna fotografija

Fotografija je ena ključnih lastnosti vašega podjetja ali osebne predstavitve. Z ustreznim fotografiranjem nadgradite svojo vizualno prezenco.

Dogodki

Fotografija organiziranega dogodka za vaš foto album ali predstavitev vašega podjetja na spletu.

Studijska fotografija

Studijska fotografija ali fotografija na platnu omogoča slikanje portretov ter vaših izdelkov.

Nepremičnine

Oddajate prostore, vendar nimate privlačnih fotografij? Želite prikazati vaš delovni prostor v najboljši luči? Za to poskrbimo mi.

Obdelava po meri

Fotografije uredimo po vaših željah. Izdelamo lahko tudi različne foto manipulacije, kot so brisanje in dodajanje elementov.

Sledite trendom

Vam ali vašemu podjetju omogočimo optimalno predstavitev po zadnjih trendih. Izrazite kvaliteto vaših izdelkov oziroma storitev z kvalitetno foto vsebino.

Profesionalen pristop

Konsistenca je ključ do uspeha. Omogočite vašim strankam preglednost nad vašimi ponudbami, saj bo s tem tudi uporabniška izkušnja bolj privlačna.

Galerija naših projektov

Mnenja naših strank

Oddaj povpraševanje

Želite takojšne informacije oziroma ne želite izpolniti obrazca? Pokličite fotografa na: 040 165 135 (Jaka)

Želite takojšne informacije oziroma ne želite izpolniti obrazca? Pokličite fotografa na: 040 165 135 (Jaka)

Uporabljamo piškotke, ki nam s pomočjo statistike pomagajo, da bo tvoja izkušnja tukaj ena najboljših. Če niso po tvojem okusu, jih lahko onemogočiš ali nastaviš v nastavitvah. V primeru da nadaljuješ brez spreminjanja nastavitev, bomo razumeli, da se z uporabo piškotkov v celoti strinjaš.