O nas in naši ekipi

Ekipa BEPET studia, je združenje strokovnjakov z različnih področij. Neodvisni studio, omogoča posameznikom samostojno razvijanje produktov na svojem področju, hkrati pa vam kot naročniku nudi vrhunske produkte.

Naša prioriteta je kvaliteta, zadovoljstvo naročnika in rezultati.

Nagrade

services
storitve

Svoja dela redno prijavljamo na različne mednarodne nagradne natečaje. Naše projekte je mednarodna komisija večkrat ocenila z nagradami kot so: »Best Inovation Design Award«, »Best User Interface Award«, »Best User Experience Award« in »Special Kudos Award«. Nagrade seveda pripomorejo tudi k prepoznavnosti naročnika, saj so omenjene in razstavljene na največjih oblikovalskih spletnih platformah.

O nas

»Posameznik ni namenjen izdelavi vseh kreativnih procesov, zato skupaj s strokovnjaki z različnih področji ustvarjamo nove produkte za uspeh vašega podjetja.«

Vizija in cilji

Vzpostavitev odnosa in zdravega poslovanja z naročniki je za nas ključnega pomena. Naš cilj je vaša rast, hkrati pa z vami rastemo tudi mi. Verjamemo, da lahko z našimi storitvami pripomoremo k boljšemu poslovanju vašega podjetja. Vizija je skupna pot in uspeh, saj le s skupnimi moči lahko dosežemo optimalne rezultate.