fbpx

O nas in naši ekipi

Podjetje BEPET d.o.o. je butično podjetje in združenje strokovnjakov s področja UX oblikovanja, UI oblikovanja, mobilnega in spletnega razvoja ter digitalnega marketinga.

Posameznikom in podjetjem omogočamo razvoj digitalnih produktov ter učinkovit preboj na trg oziroma izboljšanje obstoječih rezultatov. 

Naša prioriteta je kvaliteta, zadovoljstvo naročnika in rezultati.

Nagrade

services
storitve

Svoja dela redno prijavljamo na različne mednarodne nagradne natečaje. Naše projekte je mednarodna komisija večkrat ocenila z nagradami kot so: »Best Inovation Design Award«, »Best User Interface Award«, »Best User Experience Award« in »Special Kudos Award«.

O nas

»Smo butično podjetje, ki s strokovnjaki z različnih področji ustvarja rešitve za uspeh vašega podjetja.«

Sodelovanje in vizija

1. Odnos in poslovanje

Ker smo butično podjetje, nam to omogoča, da z vami vzpostavimo tesen odnos in določimo cilje, ki pripomorejo k boljšemu poslovanju vašega podjetja.

Naš cilj je vaša rast, hkrati pa z vami rastemo tudi mi.

2. Določitev ciljev

Skupaj analiziramo obstoječe stanje in predlagamo smiselne rešitve na področju razvoja in trženja vašega podjetja ter skupaj določimo izvedljive cilje.

Redno spremljamo trende ter smo v stiku z optimalnimi rešitvami.

3. Redno sodelovanje

Z vami ostanemo v stiku tudi po izdelavi in objavi novih rešitev. Redno spremljamo in analiziramo vaše stanje ter predlagamo nove ideje.

Z novimi idejami omogočimo konstanto poslovno rast.

4. Rezultati in rast vašega podjetja

S skupnim sodelovanjem in testiranjem različnih rešitev izboljšamo vaše poslovne rezultate ter omogočimo rast vašemu podjetju. 

Skupaj z vami ustvarjamo napredek.

Imate vprašanje za nas?

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!