O nas in naši ekipi

Ekipa bepet studia, je združenje ljudi z različnih področij. Neodvisni studio, ki omogoča posameznikom samostojno razvijanje produktov na svojem področju, hkrati pa kot celota nudi vrhunske produkte.

Nagrade

services
storitve

Svoja dela redno prijavljamo na različne mednarodne nagradne natečaje. Naše projekte je mednarodna komisija večkrat ocenila z nagradami kot so: »Best Inovation Design Award«, »Best User Interface Award«, »Best User Experience Award« in »Special Kudos Award«. Nagrade seveda pripomorejo tudi k prepoznavnosti naročnika, saj so omenjene in razstavljene na največjih oblikovalskih spletnih platformah.

O nas

»Posameznik ni namenjen izdelavi vseh kreativnih procesov, zato skupaj s strokovnjaki z različnih področji ustvarjamo nove produkte za uspeh vašega podjetja.«

Vizija in cilji

Vzpostavitev odnosa in zdravega poslovanja z naročniki je za nas ključnega pomena. Naš cilj je vaša rast, hkrati pa z vami rastemo tudi mi. Verjamemo, da lahko z našimi storitvami pripomoremo k boljšemu poslovanju vašega podjetja. Vizija je skupna pot in uspeh, saj le s skupnimi moči lahko dosežemo optimalne rezultate.

Obrazi naše ekipe

Idejni vodja zgodbe BEPET, oblikovalska ninja in splošni navdušenec nad estetiko. Če ga vprašate kaj je njegov hobi, vam postreže z odgovorom "oblikovanje" ali pa "hmm, ne vem, najbrž oblikovanje". Študiral je na Naravoslovno tehnični fakulteti, še pred koncem študija grafike pa se je že podal na samostojno pot. Kot pravi ima v sebi sposobnosti oblikovalca in organizatorja v enem, kar ga je odvrnilo od tega, da bi svojo pot začel v agenciji ali podjetju.

jure@bepet.org

Navdušenka nad družbenimi omrežji in nad vsem, kar lahko ponudijo. Študirala je na Filozofski fakulteti, a jo je pot zelo kmalu odnesla drugam in se je zaradi kombinacije želje po ustvarjanju in kreativnosti ter navdušenju nad družbenimi omrežji znašla v digitalnem marketingu. Zelo rada spremlja tekoče trende in išče načine, kako premagati algoritme ter najti svoje mesto v digitalnem svetu.

polona@bepet.org

Fotograf in računalniški mojster. Svoj hobi oblikovanja in fotografije je spremenil v profesionalno kariero. Ker mu v življenju ni nikoli dovolj izzivov se je odločil, da pridobi še znanje iz področja ekonomije in programiranja, saj bo tako nekoč lažje uresničil svoje sanje upravljanja svojega lastnega podjetja.

jaka@bepet.org

Eden izmed prvih, ki se je priključil ekipi. Že v začetku študija je spoznal, da ga veseli spletno programiranje in vse uganke kako sestavljati interaktivne gradnike. Ker je spletno programiranje široko področje, se z veseljem spopade z vsakodnevnimi izzivi in znova odkriva izboljšave, ki bi koristile BEPET studiju. Če ga vprašate ali je možno implementirati kakršnokoli zadevo, bo vedno odgovoril »seveda, ampak odvisno v kakšnem časovnem okvirju.

Kreativni grafik in animator. Je diplomiran medijski tehnik, ki se rad spusti v podrobnosti projektov. Montiranje zvoka in videa sta mu druga narava. Pravi, da se nenehno uči nove programe in trike, katere lahko uporabi na projektih.

/﹋\
(҂`_´)
<,︻╦╤─ ҉ - - - 404 OPIS NOT FOUND
/﹋\