Storitve, ki jih nudimo

Naša glavna vodila so spletni razvoj, marketing in oblikovanje. Strokovnjaki z različnih področij prispevajo znanje, ki je potrebno za realizacijo skupnih projektov in čim večjo kakovost končnih produktov.

Spletne strani in trgovine

Spletna stran ali spletna trgovina je pogosto prvi stik z novo stranko in ogledalo vašega podjetja. Skupaj z vami poskrbimo, da vašo idejo pretvorimo v digitalno obliko. Svetujemo in jo preoblikujemo tako, da ustreza vašemu podjetju ter vpliva na prodajo in vašo blagovno znamko.

Spletne aplikacije

Spletne aplikacije, ki jih nudimo, so delo lastnega razvoja ter izdelane po vaših željah. Glede na dejavnost, vam izdelamo funkcionalno aplikacijo po vaši meri in željah ter aplikacijo vgradimo v katero koli spletno stran.

Digitalni marketing

V digitalnem svetu vsako podjetje potrebuje kakovostno prisotnost na spletu, ki pa jo je treba dobro vzpostaviti in potem vzdrževati. S širokim znanjem digitalnega marketinga za vas ustvarimo celostno spletno podobo, ki bo vplivala na povečanje prodaje in prepoznavnosti blagovne znamke.

Oblikovanje

Vsaka unikatna ideja potrebuje unikaten grafični prikaz, zato vaše ideje preučimo in skupaj z vami ustvarimo nove podobe. S poglobljenim razumevanjem in ustreznim vodenjem skupaj združimo celostno podobo, prilagojeno vam, saj le tako lahko dosežete optimalne rezultate poslovanja.

storitve