fbpx

Razvoj spletnih aplikacij

Spletne aplikacije, ki jih nudimo, so delo lastnega razvoja izdelane po vaših željah. Glede na dejavnost, vam izdelamo oblikovno predlogo po vaši meri ter aplikacijo vgradimo v katero koli spletno stran.

Kaj je spletna aplikacija?

Spletna aplikacija izdelana programska rešitev, ki deluje na strežniku, do katerega dostopate preko spleta. Za uporabo spletnih aplikacij ni potrebno nalaganje programov na računalnik, kjer želimo aplikacijo uporabljati, temveč potrebujete samo spletni brskalnik in dostop do spleta.

Prednosti spletnih aplikacij

Spletne aplikacije pomagajo podjetjem, društvom in organizacijam pri organiziranju dejavnosti in poslovanju. Razvijamo jih v skladu z vašimi potrebami, tako, da je vaše nadaljnjo poslovanje še bolj optimalno!

  • Raziskava in analiza
  • UX/UI oblikovanje
  • Hitra namestitev
  • Dostopnost
  • Vzdrževanje in nadgradnje

Želite izdelati novo spletno aplikacijo?

Imate idejo in želite izdelati spletno aplikacijo? Posebej za vas sestavimo izkušeno ekipo in vam na enem mestu nudimo pot od razvoja do končne prodaje.

Potrebujete novo spletno aplikacijo?

Izdelani projekti

I-Trophy spletna aplikacija

JAT spletna aplikacija

SB Celje spletna aplikacija

Ste pripravljeni nadgraditi svojo dejavnost?

Imate idejo o novi spletni aplikaciji? Želite optimizirati vaše poslovanje? Vidite poslovno priložnost z razvojem nove spletne aplikacije?

Potem je čas, da se skupaj podamo v nov projekt!

Kaj o nas menijo naše stranke

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!