fbpx

Splošna Bolnišnica Celje

Digitalizacija receptov in naročilnic

Vas zanima, kako v zgolj enem tednu pretvoriti idejo v aplikacijo in jo poslati med uporabnike? Zaradi epidemije covida-19 smo bili primorani razviti aplikacijo, ki preprečuje nove okužbe v zgolj sedmih dneh, brez predhodnih primerov aplikacije. Digitalizacija receptov in naročilnic je bila prava zabava. V povezavi s podjetjem Kalima in UX/UI oblikovalcem Rokom Samso smo celostno aplikacijo lansirali v zgolj sedmih dneh.

Kaj smo naredili:

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Tehnologije:

izdelava v 7 dneh

popolna digitalizacija

brezstična dostava

Od ideje do realizacije:

Covid-19 je povzročil številne omejitve, predvsem zaradi eksponentnega širjenja virusa. Najbolj obremenjene so bile zagotovo bolnišnice, kjer so bili delavci dnevno v stiku z bolniki. Tako smo se povezali s podjetjem Kalmia in Rokom Samso ter za bolnišnico Celje digitalizirali proces naročilnic, digitalni prenos v lekarno, beleženje naročil in brezstični prenos od lekarne do bolnika.

splošna bolnišnica celje

Raziskava in vizualna podoba:

Zaradi časovne omejitve in okužbe smo raziskavo prilagodili le na naša sklepanja in ne na dejansko testiranjo na uporabnikih. Tako smo kot primarni problem in rešitev v ospredje postavili enostaven in učinkovit model aplikacije. V tem primeru smo želeli doseči, da uporabnik pri prvem stiku z aplikacijo razume, kako aplikacija deluje in kje se stvari nahajajo. Temu smo ustrezno prilagodili tudi vizualno podobo, izhajali smo predvsem z obstoječih vizualnih modelov (barv/tipografije), ki so zaposlenim v njihovem okolju že poznane. Tako smo dosegli zadovoljstvo med zaposlenimi in efektivno uporabo ter eliminirali nelagodje ob uporabi.

Realizacija in uporaba:

Sama digitalizacija fizičnih receptov in naročilnic je bila izvedena v manj kot enem dnevu. Celoten koncept aplikacije je bil zasnovan v manj kot desetih urah in pretvorjen v ustrezne formate za nadaljnje delo programerjev v podjetju Kalmia. Prvi koncept je bil prav tako poslan v vpogled zaposlenim v bolnišnici, na podlagi katerega so bili izvedeni določeni popravki. Po ustreznem testiranju in prilagoditvi je bila delujoča aplikacija poslana vsem zaposlenim v celjski bolnišnici.

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!