fbpx

Izdelava spletne strani ali trgovine

Vaše ideje pretvorimo v funkcionalno in uporabniku prijazno obliko. Svetujemo vam, katere rešitve so za vas optimalne in kako z novo aplikacijo ali spletno stranjo na trgu dosežete zastavljene cilje.

Spletne strani

Na podlagi predhodne analize za vas izdelamo spletne strani, ki so hitre in odzivne ter prilagojene vsem napravam. Po dogovoru vašo spletno stran naredimo po meri ali pa za to uporabimo ustrezno platformo.

Z našim načinom dela in vašo idejo vam dolgoročno zagotavljamo večjo obiskanost, večjo prodajo in zadovoljne uporabnike.

 • Raziskava in analiza
 • UX/UI oblikovanje
 • WordPress / Custom postavitev
 • SEO optimizacija
 • Gostovanje
 • Hitra in učinkovita podpora

Spletne trgovine

Za vašo dejavnost razvijemo produkt, ki ponuja vse lastnosti učinkovitih in modernih spletnih trgovin z visoko stopnjo prodaje. Naše spletne trgovine so prilagodljive vašim željam in omogočajo funkcionalnosti po vaši meri, hkrati pa omogočajo večjo konverzijo pri prodaji.

Z ustreznimi analizami prilagodimo trgovine do te mere, da so ustrezne vaši ciljni publiki in izboljšajo vaše rezultate prodaje.

 • Raziskava in analiza
 • UX/UI oblikovanje
 • WooCommerce
 • SEO optimizacija in nadgradnje
 • Gostovanje
 • Hitra in učinkovita podpora

Potrebujete novo spletno stran? 

Želite izdelati novo spletno stran?

Imate idejo in želite izdelati ali prenoviti svojo spletno stran? Posebej za vas sestavimo izkušeno ekipo in vam na enem mestu nudimo pot od razvoja do končne prodaje.

Izdelani projekti

JAT spletna stran

JB Restavracija spletna stran in trgovina

Mehanik Hrbta spletna stran in video knjižnica

Ste pripravljeni nadgraditi svojo dejavnost?

Ali je vaša spletna stran zastarela in potrebujete novo preobleko? Deluje počasi in ni prilagojena za vse novejše naprave? Vaša spletna stran ne dosega prodajnih rezultatov, ki bi si jih želeli?

Potem je skrajni čas, da za vas izdelamo novo spletno stran ali trgovino!

Kaj o nas menijo naše stranke

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!