Razvoj mobilnih aplikacij

Izdelava mobilnih aplikacij, ki jih nudimo, so delo lastnega razvoja ter izdelane po vaših željah. Izdelava mobilnih aplikacij je mogoča tako za Android kot tudi za iOS naprave. Aplikacije skupaj z vami razvijemo, jih testiramo ter preizkusimo. Poleg razvoja poskrbimo tudi za objavo in svetujemo pri nadaljnjem trženju,

Native mobilne aplikacije

Razvijamo mobilne aplikacije za platformi iOS in Android v domorodnih (native) rešitvah. Izdelava mobilne aplikacije poteka glede na potrebe naročnika z unikatnim izgledom in prilagojenim delovanjem, glede na zahteve vaših uporabnikov.

Izdelava mobilnih aplikacij je mogoča za: 

  • iOS in Android 
  • Za telefone in tablice
  • Za pametne ure

V pomoč smo vam tudi po tem ko je končana izdelava mobilne aplikacije. Native mobilne aplikacije redno testiramo, jih vzdržujemo in predlagamo ustrezne rešitve na področju trženja ter prodaje vašega izdelka.

Hibridne aplikacije

Poleg klasičnih je mogoča tudi izdelava mobilnih aplikacij v hibridnem okolju. Flutter omogoča hitrejši in cenejši razvoj aplikacije za iOS in Android okolje hrkati. Izdelava mobilnih aplikacij v Flutterja omogoča da vašo mobilno aplikacijo lahko pretvorimo tudi v spletno aplikacijo in omogočimo, da je vaša mobilna aplikacija dostopna tudi na namiznih računalnikih.

Izdelava mobilnih aplikacij je mogoča za: 

  • iOS in Android 
  • Za telefone in tablice
  • Spletne aplikacije (brskalniki)

V pomoč smo vam tudi po tem ko je končana izdelava mobilne aplikacije. Hibridne aplikacije redno testiramo, jih vzdržujemo in predlagamo ustrezne rešitve na področju trženja ter prodaje vašega izdelka.

Izdelani projekti

I-Trophy mobilna aplikacija

JAT spletna aplikacija

SB Celje spletna aplikacija

Vas zanima izdelava mobilne aplikacije?

Imate idejo in vas zanima izdelava mobilne aplikacije? Želite optimizirati vaše poslovanje? Vidite poslovno priložnost z razvojem nove mobilne aplikacije?

Potem je čas, da se skupaj podamo v nov projekt!

*** Vas zanima kako poteka izdelava mobilne aplikacije, cene, itd… Vse potrebne informacije kako poteka izdelava mobilnih aplikacij, lahko najdete na našem blog zapisu “Izdelava mobilne aplikacije od starta do cilja”.

Kaj o nas menijo naše stranke