fbpx

Razvoj mobilnih aplikacij

Izdelava mobilnih aplikacij, ki jih nudimo, so delo lastnega razvoja ter izdelane po vaših željah. Izdelava mobilnih aplikacij je mogoča tako za Android kot tudi za iOS naprave. Aplikacije skupaj z vami razvijemo, jih testiramo ter preizkusimo. Poleg razvoja poskrbimo tudi za objavo in svetujemo pri nadaljnjem trženju,

Native mobilne aplikacije

Razvijamo mobilne aplikacije za platformi iOS in Android v domorodnih (native) rešitvah. Izdelava mobilne aplikacije poteka glede na potrebe naročnika z unikatnim izgledom in prilagojenim delovanjem, glede na zahteve vaših uporabnikov.

Izdelava mobilnih aplikacij je mogoča za: 

  • iOS in Android 
  • Za telefone in tablice
  • Za pametne ure

V pomoč smo vam tudi po tem ko je končana izdelava mobilne aplikacije. Native mobilne aplikacije redno testiramo, jih vzdržujemo in predlagamo ustrezne rešitve na področju trženja ter prodaje vašega izdelka.

Hibridne aplikacije

Poleg klasičnih je mogoča tudi izdelava mobilnih aplikacij v hibridnem okolju. Flutter omogoča hitrejši in cenejši razvoj aplikacije za iOS in Android okolje hrkati. Izdelava mobilnih aplikacij v Flutterja omogoča da vašo mobilno aplikacijo lahko pretvorimo tudi v spletno aplikacijo in omogočimo, da je vaša mobilna aplikacija dostopna tudi na namiznih računalnikih.

Izdelava mobilnih aplikacij je mogoča za: 

  • iOS in Android 
  • Za telefone in tablice
  • Spletne aplikacije (brskalniki)

V pomoč smo vam tudi po tem ko je končana izdelava mobilne aplikacije. Hibridne aplikacije redno testiramo, jih vzdržujemo in predlagamo ustrezne rešitve na področju trženja ter prodaje vašega izdelka.

Želite izdelati aplikacijo?

Imate idejo in želite izdelati svojo aplikacijo? Posebej za vas sestavimo izkušeno ekipo in vam na enem mestu nudimo pot od razvoja do končne prodaje.

Potrebujete novo mobilno aplikacijo? 

Izdelani projekti

I-Trophy mobilna aplikacija

JAT spletna aplikacija

SB Celje spletna aplikacija

Vas zanima izdelava mobilne aplikacije?

Imate idejo in vas zanima izdelava mobilne aplikacije? Želite optimizirati vaše poslovanje? Vidite poslovno priložnost z razvojem nove mobilne aplikacije?

Potem je čas, da se skupaj podamo v nov projekt!

*** Vas zanima kako poteka izdelava mobilne aplikacije, cene, itd… Vse potrebne informacije kako poteka izdelava mobilnih aplikacij, lahko najdete na našem blog zapisu “Izdelava mobilne aplikacije od starta do cilja”.

Kaj o nas menijo naše stranke

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!