Mehanik Hrbta

Spletno mesto & spletna učilnica

mehanik hrbta

Mehanik Hrbta je znamka enega največjih kinezioloških centrov v Sloveniji. Specializirani na področju poškodb so se tako specifično usmerili na rehabilitacijo poškodb hrbta. Kot dodatek so izrazili željo po spletni učilnici, ki uporabniku z video vsebino omogoči življenje brez bolečin v hrbtenici.

Kaj smo naredili:

Tehnologije:

WordPress

+ 0 %
večja konverzija
+ 0 %
več povpraševanja
+ 0 %
več naročil

Od ideje do realizacije:

Poudarek pri izvedbi je bil predvsem na uporabniški izkušnji in konverziji pri nakupu video knjižnice. Video knjižnici smo dodali tudi prikaz stalne rehabilitacijske ponudbe ter možnost nakupa knjige prek spletne trgovine.

Raziskava in vizualna podoba:

Z ustrezno analizo smo ugotovili, katere so najpogostejše zahteve in težave bolnikov z bolečinami v hrbtenici. Ustvarjena je bila persona, ki najbolje predstavlja širši sklop bolnikov in njihovih zahtev. Tako smo ugotovili, kateri elementi imajo pri sami postavitvi prednost in kako najbolje vplivajo na konverzijo. Rešitve pri vizualni podobi smo iskali predvsem v barvnih paletah, ki so bolniku domače in blage ter so prijetne na pogled. S pomočjo ustreznega fotomateriala smo želeli prikazati potek dela in čim bolj pozitivno predstaviti dejavnost.

Postavitev, spletna učilnica in marketing:

Razvoj redno spremljamo z naročnikom, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter po meri narejena knjižnica, ki uporabniku omogoča dostop do brezplačne in plačljive video vsebine na spletu.