fbpx

JB Restavracija

Nova spletna preobleka

JB restavracija v centru Ljubljane – ena izmed 100 najboljših restavracij na svetu – je zatočišče za ljubitelje prefinjenega okusa. V njej boste tisti, ki razumete okus popolnosti, uživali v kulinarični umetnosti chefa Janeza Bratovža. Jedi temeljijo na odnosu med štirimi osnovnimi elementi: zemlja, voda, zrak in ogenj. Voda je znamenje slanega, ogenj grenkobe, zrak kislega in zemlja sladkega okusa.

V času COVID-19 smo skupaj z restavracijo ustvarili spletno trgovino in močno povečali prodajo izdelkov. Več o trgovini si lahko preberete na te povezavi.

Kaj smo naredili:

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Programiranje

SEO

Tehnologije:

WordPress

Nagrade:

+ 0 %
večja konverzija
+ 0 %
več naročil
+ 0 %
več povpraševanja

Od ideje do realizacije:

Janez Bratovž – JB je na začetku leta 2019 izdal knjigo pod imenom “JANEZ BRATOVŽ – JB RESTAVRACIJA”. Odlično delo Žareta Kerina in ekipe Future je na mednarodnih in domačih festivalih pobralo številne oblikovalske nagrade. Knjiga je imela velik vpliv na vizualno podobo same restavracije, zato so si pri JB-ju zaželeli novo spletno preobleko. Preobleko, ki bi spominjala na knjigo oziroma njeno digitalno obliko.

jb restavracija

Raziskava in vizualna podoba:

Zanimalo nas je predvsem to, kdo so tipični JB-jevi gosti in kakšen problem rešujemo. Po pogovoru z Janezom smo definirali tipični personi in glede na njihove potrebe prilagodili postavitev elementov. Cilj postavitve je bil na čim hitrejši način uporabniku prikazati ponudbo in pot do oddaje rezervacije. Potek rezervacije smo zapakirali tako, da uporabnik z najmanj možnimi polji in kliki vnese vse potrebne informacije za rezervacijo mize. Primarno smo reševali čim večjo konverzijo pri rezervaciji, hkrati pa smo želeli, da izgled strani deluje čim bolj okusen in estetski. Torej, spletna stran, ki izgleda okusno in je sposobna obisk pretvoriti v rezervacijo s čim manj koraki.

Postavitev in objava:

Razvoj redno spremljamo z naročnikom, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik in po meri narejen jedilnik, ki omogoča dnevno posodobitev brez vstopanja na stran. Migraciji je sledila še optimizacija in preusmeritev starih povezav, da smo ohranili najvišjo pozicijo v iskalnikih in se izognili nedelujočim povezavam.

© Matjaž Tančič

© Manca Jevšček

© Manca Jevšček

© Foto Žnidaršič

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!