Kineziološki center KinVital

Spletni marketing

kinvital

Kineziološki center KinVital velja za enega najboljših na svojem področju v Sloveniji, z različnimi seminarji in predavanji pa svoje ime uveljavljajo tudi v sosednjih državah. V svoji ponudbi strankam ponujajo kakovostna osebna in semi-osebna trenerstva, terapevtske in tekaške vadbe ter različne seminarje in predavanja.

Kaj smo naredili:

Raziskava ciljne publike

Priprava vsebine za Facebook in Instagram

Facebook in Instagram oglaševanje

Urejanje objav na spletni strani

E-mail oglaševanje

+ 0 %
večja konverzija
+ 0 %
več povpraševanja
+ 0 %
več strank

Od ideje do realizacije:

Podjetje KinVital si je želelo, da bi na področju kineziologije in terapije postalo vodilno in najprepoznavnejše v Sloveniji, zato smo s skupnimi močmi definirali glavne cilje in v skladu z njihovimi potrebami pripravili ponudbo, ki je zajemala celostno marketinško podobo – od vsebinskega marketinga, Facebook oglaševanja, urejanja spletne strani do e-mail marketinga.

Raziskava in vizualna podoba:

Zanimal nas je profil njihove tipične stranke in kakšne so njene potrebe. Po pogovoru s podjetjem smo se odločili, na katerem delu ponudbe bo pri marketingu glavni poudarek in v skladu s tem pripravili celostno ponudbo, ki bo uporabniku omogočila strokovno in preprosto pot do iskanja rešitev za njegovo specifično težavo. Poudarek je bil predvsem na strokovnosti in osebnem stiku s stranko.

Realizacija oglaševalskih kampanj:

Na podlagi želja podjetja smo pripravili specifičen oglaševalski načrt, ki se je osredotočal tako na kakovostne organske vsebine kot na njihovo promocijo s pomočjo Facebook in Instagram oglaševanja. Pri plačanih oglasih smo se osredotočili predvsem na to, da izjemno kakovostna vsebina govori zase, zato je promocija temeljila predvsem na tem in je občutno povečala konverzijo. Cilj je bil uporabniku na njemu jasen način približati strokovne vsebine, na podlagi katerih za svojo vadbo oziroma terapijo izbere ravno KinVital.