fbpx

Kineziološki center KinVital

Spletni marketing

kinvital

Kineziološki center KinVital velja za enega najboljših na svojem področju v Sloveniji, z različnimi seminarji in predavanji pa svoje ime uveljavljajo tudi v sosednjih državah. V svoji ponudbi strankam ponujajo kakovostna osebna in semi-osebna trenerstva, terapevtske in tekaške vadbe ter različne seminarje in predavanja.

Kaj smo naredili:

Raziskava ciljne publike

Priprava vsebine za Facebook in Instagram

Facebook in Instagram oglaševanje

Urejanje objav na spletni strani

E-mail oglaševanje

+ 0 %
večja konverzija
+ 0 %
več povpraševanja
+ 0 %
več strank

Od ideje do realizacije:

Podjetje KinVital si je želelo, da bi na področju kineziologije in terapije postalo vodilno in najprepoznavnejše v Sloveniji, zato smo s skupnimi močmi definirali glavne cilje in v skladu z njihovimi potrebami pripravili ponudbo, ki je zajemala celostno marketinško podobo – od vsebinskega marketinga, Facebook oglaševanja, urejanja spletne strani do e-mail marketinga.

Raziskava in vizualna podoba:

Zanimal nas je profil njihove tipične stranke in kakšne so njene potrebe. Po pogovoru s podjetjem smo se odločili, na katerem delu ponudbe bo pri marketingu glavni poudarek in v skladu s tem pripravili celostno ponudbo, ki bo uporabniku omogočila strokovno in preprosto pot do iskanja rešitev za njegovo specifično težavo. Poudarek je bil predvsem na strokovnosti in osebnem stiku s stranko.

Realizacija oglaševalskih kampanj:

Na podlagi želja podjetja smo pripravili specifičen oglaševalski načrt, ki se je osredotočal tako na kakovostne organske vsebine kot na njihovo promocijo s pomočjo Facebook in Instagram oglaševanja. Pri plačanih oglasih smo se osredotočili predvsem na to, da izjemno kakovostna vsebina govori zase, zato je promocija temeljila predvsem na tem in je občutno povečala konverzijo. Cilj je bil uporabniku na njemu jasen način približati strokovne vsebine, na podlagi katerih za svojo vadbo oziroma terapijo izbere ravno KinVital.

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!