fbpx

Koohna studio

Spletna stran & rezervacijski sistem

Koohna je eden večjih kulinaričnih studiov v Sloveniji, namenjen snemanju in slikanju hrane. Za potrebe naročnika smo prenovili staro spletno stran in ji dodali rezervacijski sistem za studio in izposoji podlag.

S tem smo rešili velik problem rezervacij in zmanjšali telefonske klice ter dodatno delo z rezervacijami.

Kaj smo naredili:

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Programiranje

Tehnologije:

WordPress

WooCommerce

+ 0 %
več obiska (+SEO)
+ 0 %
več povpraševanja
+ 0 %
več rezervacij

Od ideje do realizacije:

Poudarek pri izvedbi je bil predvsem na uporabniški izkušnji in konverziji pri rezervaciji studia in fotografskih podlag. Pri sam rezervaciji smo raziskali potrebe uporabnikov in tako izpostavili lastnosti, ki so fotografom najpomembnejše.

Raziskava in vizualna podoba:

Z ustrezno analizo smo ugotovili, katere so najpogostejše zahteve in težave fotografov pri najemu studia ali fotografskih podlag. Ustvarjena je bila persona, ki najbolje predstavlja širši sklop ljudi in njihovih zahtev. Tako smo ugotovili, kateri elementi imajo pri sami postavitvi prednost in kako najbolje vplivajo na konverzijo. S pomočjo ustreznega fotomateriala pa smo želeli prikazati avtentičnost in prave barve podlag.

Postavitev in prve rezervacije:

Razvoj redno spremljamo z naročnikom, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter po meri narejen rezervacijski sistem, ki uporabniku omogoča hitro rezervacijo studia in podlag.

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!