fbpx

Lepoteka

Nova spletna trgovina

Lepoteka je spletna lekarna, specializirana za visoko kvalitetne izdelke za osebno nego. Potreba naročnika je bila prenova stare spletne strani, s katero so želeli doseči predvsem povečanje prodaje in lažjo nakupovalno pot. Tako smo skupaj z naročnikom in izbranimi strankami ustvarili novo podobo in novo spletno trgovino.

Kaj smo naredili:

Raziskava ciljne publike

Analiza kupcev

UX/UI

Programiranje

Tehnologije:

WordPress

večja konverzija

višja cena nakupa

več povpraševanja

Od ideje do realizacije:

Naročnik je želel svojo dosedanjo spletno trgovino temeljito prenoviti tako, da bi ustrezala potrebam njegovih kupcev in z njo povečal obiskanost in promet. Skupaj smo tako določili cilje in zahteve ter se lotili zbiranja informacij, direktno od obstoječih kupcev.

Raziskava in vizualna podoba:

V mesecih pred izvedbo smo tako zbirali številne podatke več sto obstoječih strank in jih nato povabil na različna testiranja. Pred samo izvedbo projekta smo se posvetili predvsem potrebam kupcev. Anketirali smo ljudi, jih spraševali po različnih mnenjih in z njimi testirali različne možnosti nakupa in produkte. Končni poudarek smo namenili predvsem enostavni poti nakupa in vizualni podobi.

Postavitev in objava:

Novi strani smo izrisali unikatno grafično predlogo ter za naročnika na sistemu WordPress izdelali enostavno »temo«. Tema omogoča lahko in hitro delovanje strani, ter je enostavna za urejanje. Pri tem smo namenili veliko pozornosti temu, da naročnik lahko brez večjih težav sam ureja stvari in jih nadzoruje.

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!