Lepoteka

Nova spletna trgovina

Lepoteka je spletna lekarna, specializirana za visoko kvalitetne izdelke za osebno nego. Potreba naročnika je bila prenova stare spletne strani, s katero so želeli doseči predvsem povečanje prodaje in lažjo nakupovalno pot. Tako smo skupaj z naročnikom in izbranimi strankami ustvarili novo podobo in novo spletno trgovino.

Kaj smo naredili:

Raziskava ciljne publike

Analiza kupcev

UX/UI

Programiranje

Tehnologije:

WordPress

večja konverzija

višja cena nakupa

več povpraševanja

Od ideje do realizacije:

Naročnik je želel svojo dosedanjo spletno trgovino temeljito prenoviti tako, da bi ustrezala potrebam njegovih kupcev in z njo povečal obiskanost in promet. Skupaj smo tako določili cilje in zahteve ter se lotili zbiranja informacij, direktno od obstoječih kupcev.

Raziskava in vizualna podoba:

V mesecih pred izvedbo smo tako zbirali številne podatke več sto obstoječih strank in jih nato povabil na različna testiranja. Pred samo izvedbo projekta smo se posvetili predvsem potrebam kupcev. Anketirali smo ljudi, jih spraševali po različnih mnenjih in z njimi testirali različne možnosti nakupa in produkte. Končni poudarek smo namenili predvsem enostavni poti nakupa in vizualni podobi.

Postavitev in objava:

Novi strani smo izrisali unikatno grafično predlogo ter za naročnika na sistemu WordPress izdelali enostavno »temo«. Tema omogoča lahko in hitro delovanje strani, ter je enostavna za urejanje. Pri tem smo namenili veliko pozornosti temu, da naročnik lahko brez večjih težav sam ureja stvari in jih nadzoruje.