fbpx

Nova univerza

Evidentiranje študentov

Za lažje evidentiranje študentov smo za naročnika Nova univerza ustvarili spletni program, ki omogoča vodenje prisotnosti študentov na predavanjih. Z ustreznim izborom tehnologij smo razvili aplikacijo, ki beleži prisotnosti v predavalnicah s skeniranjem različnih kod.

Kaj smo naredili:

UX/UI

Programiranje

Tehnologije:

Figma

Rust

Angular

TypeScript

evidentiranje
prisotnosti

enostavna prijava
s telefonom

integracija s sistemi
univerze

Od ideje do realizacije:

Osnoven problem, ki ga je želel rešiti naš naročnik Nova univerza, je bilo redno evidentiranje študentov na predavanjih in končni izračun ter izpis prisotnosti študentov na posameznih predavanjih. Skupaj smo na podlagi različnih zahtev zasnovali idejo za aplikacijo, ki rešuje redno evidentiranje in učiteljem sporoča, kateri študenti lahko pristopijo k izpitu glede na zadostno število obiskov na predavanjih.

Oblikovanje in uporabniška izkušnja:

V fazi oblikovanja smo velik del posvetili uporabniški izkušnji ter tako zasnovali sistem, ki je čim bolj enostaven in čim manj stresen za uporabo učiteljev. Učitelj v nadzorni plošči z nekaj kliki ustvari predmete in želene kode ter jih nato prikaže na predavanjih, v živo ali na spletu.

Realizacija in uporaba:

Spletna aplikacija ima unikatno podobo, ki smo jo narisali glede na smernice in potrebe Nove univerze ter nato aplikacijo izdelali z uporabo ustreznih tehnologij. To nam omogoča, da aplikacije deluje brez težav tudi v primeru velika navala študentov.

+386 31 820 676

info@bepet.org

Pod hribom 55

1000 Ljubljana

Julian Alps Trail Run

Spletni marketing

julian alps

Od ideje do razprodanih tekaških mest zgolj v enem letu. Z ekipo JA Trail smo skupaj oblikovali vizualno podobo in spletno mesto, ki je pisana na kožo tekačem, ki uživajo v naravi. Hkrati smo velik poudarek dali tudi marketingu. Z marketingom na družbenih omrežjih smo ljudem uspeli približati neznani dogodek, s katerim smo uspeli “zapolniti” Kranjsko Goro. Letos sledi druga izdaja, njej pa so/smo dodali še posebno tekaško ligo.

 

Kaj smo naredili:

CGP

Raziskava ciljne publike

UX/UI

Marketing

+ 20 %
različnih držav
+ 65 %
več povpraševanja
+ 100 %
več prijav

Od ideje do realizacije:

Julian Alps Trail Run se je uvodno leto začel pod imenom Kranjska Gora Trail Run. Uspešen dogodek je organizatorjem ponudil možnost, da celoten tekaški dogodek še povečajo, tako se je rodila zgodba o JAtrail. Obstoječ logotip smo nekoliko poenostavili in preoblikovali ter posodobili celotno spletno stran. Poudarek na spletni strani je bil predvsem na izražanju zgodbe z močnim fotomaterialom za obiskovalce, ki dogodka še ne poznajo.

Raziskava in vizualna podoba:

Pogovor z ekipo Julian Alps Trail Run nam je omogočil vpogled v tekaški svet, kar je bilo ustrezno za definiranje persone oziroma “tekaškega uporabnika”. Z ustrezno analizo smo ugotovili, kaj so najpogostejše navade tekačev in kako smiselno postaviti elemente na spletni strani za čim lažjo navigacijo ter čim bolj uspešno prodajo. Pri vizualnem delu smo poleg grafike posebno pozornost posvečali fotomaterialu, ki se je pri raziskavi izkazal kot ključen element pri vzpostavitvi prve pozitivne interakcije z uporabnikom.

Postavitev in marketing:

Razvoj z naročnikom redno spremljamo, saj le tako lahko pridobimo optimalni rezultat končnega produkta. Stran je zaradi predhodne uporabe in izkušenj naročnika zasnovana na platformi WordPress. Dodan je vizualni urejevalnik ter integrirana zunanja registracijska forma z možnostjo direktnih transakcij in prijav. Stran je povezana z orodji in platformami za oglaševanje. S pomočjo Google Ads, FB Pixel in Instagram oglaševanja smo močno povečali konverzijo.

Spletna stran za svoje delovanje in spremljanje statistike uporablja spletne piškotke, ki ne hranijo osebnih podatkov. Preberi več

Hooray, you have successfully completed the form!